Afscheid nemen, Singapore en end of Great Adventur
Door: Gonny
Blijf op de hoogte en volg Janengonny
23 Januari 2013 | Singapore, Singapore
Zaterdagochtend gingen we met de boot. Het was nog even spannend, maar gelukkig was er weinig wind en was de overtocht een fluitje.
En nu vliegen we allemaal weer uit ! Opa en Oma nemen een kamer in Sanur, Noor doet een tukje op die kamer, iedereen doucht nog even op die kamer en we lunchen nog eenmaal gezellig met elkaar op het strand. Vanaf vandaag gaan de leden van familie Aland allemaal weer hun eigen weg. Marieke, Rogier en Noor vliegen Amsterdam om maandag weer te werken en studeren. Maarten gaat het regenwoud en de tribes op Siberut verkennen en vliegt naar Padang. Jan en Gonny gaan nog een paar dagen naar Singapore. Wat een pittig gezin hebben wij toch!!! We nemen hardvochtig afscheid mét de woorden, dat dit toch wel heel bijzonder was om met elkaar mee te maken!!!
In Singapore nemen we een lekker hotel met schone lakens en een heerlijke badkamer. We raken weer helemaal drift en gaan naar Little India, Chinatown, botanic gardens, harbour en the Zoo.
Singapore zie ik als stad met hele mooie bomen, dat was wat ons gelijk opviel. Zo groen!
Het was ook afkicken van Bali,van het gezin en van het einde van ons Great adventure.
Wat hebben we een mooie tijd gehad, het voelde werkelijk niét als drie maanden!
Wat hebben we die tijd goed besteed aan steeds wisselende bestemmingen !
Wat bijzonder dat we ons en elkaar geen dag verveeld hebben!
Wat een kick dat ik gewonnen heb met yahtzee met 43-27!!!!
Wat is het leuk om kinderen en een kleinkind te hebben! Genieten!
Wat hebben we veel gezien en meegemaakt en genoten!
Wat een geluk,dat wij en ons reisgenoten (Noor!) niet 1 dag ziek waren!
Wat fijn je als een droom werkelijkheid wordt!
Wat mooi om nu al weer verder te dromen!!!!
Enne ......gewoon maandag weer werken.... Beverwijk en Schagen HERE we COME!!!!!!!
Dank voor jullie leuke reacties op ons blog en wie weet tot een volgende keer.
Liefs van Jan en Gonny
23 Januari 2013 - 13:12
Ingrid:
Jan en Gonny\we hebben genoten van jullie foto's, verslagen, avonturen!!!!!!!!!!!!!!!
ik zal jullie berichtjes missen
goede reis terug en alvast welkom thuis!
23 Januari 2013 - 16:52
Thijssen:
We hebben genoten van jullie verhalen. Nu een hele goede reis naar huis. Cees en Els.